A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для вчителів іноземних мов

Дата: 09.02.2023 13:39
Кількість переглядів: 9

     

09 лютого 2023 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум для вчителів іноземних мов з теми «Розвиток комунікативних навичок учнів засобами інтерактивних технологій на уроках іноземної мови під час дистанційного навчання» в онлайн - форматі.

            Модератори заходу визначили собі за мету сприяти активізації творчого потенціалу кожного учасника семінару-практикуму, збагатити методичний арсенал слухачів сучасними технологіями,  підвищити фахову компетентність учителів англійської та німецької  мов. Дружня атмосфера також сприяла обміну творчими ідеями та досвідом роботи.

            Теоретичний блок семінару передбачав презентацію щодо досвіду роботи вчителя англійської мови ХОЛОДИРЄВОЇ Світлани із зазначеної теми. Під час практичного блоку вчителі відвідали  дистанційний урок у 5-А класі  «Узагальнення та систематизація знань за темою «Хобі та інтереси» (учитель ХОЛОДИРЄВА Світлана). Яскравою цікавинкою зустрічі стала методична коучинг-сесія щодо викладання предмету та психологічної підтримки дітей під час воєнного стану (з досвіду роботи учасниці семінару, який був проведений у Польщі Британською радою в грудні 2022 року, ЧЕСТИ Наталі, учителя англійської мови опорного закладу).

            Подібні методичні заходи – це добра і стала традиція освітян Олександрівщини. Вони спонукають педагогів до професійного й особистого самовдосконалення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано