A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо Борисова Олександра – лауреата ІІІ (обласного) етапу всеукраїнської учнівської олімпіади з біології!

Дата: 09.02.2023 13:34
Кількість переглядів: 8

           З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді 04 лютого 2023 року в дистанційному форматі відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад (далі – Олімпіади) з біології.

В обласному етапі Олімпіади з біології, найбільш численній за кількістю запрошених, узяло участь 120 учнів та учениць Донеччини, які продемонстрували вміння розв’язувати різноманітні біологічні вправи і задачі. Олександрівську громаду представляли Молдавчук Поліна, учениця 8 класу, та Борисов Олександр, учень 8 класу Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Знавці біології гідно пройшли конкурсні випробування на платформі «Olymp» та впоралися з усіма завданнями.

За результатами роботи журі Борисов Олександр посів ІІІ місце та отримав Диплом лауреата ІІІ (обласного) етапу Олімпіади з біології.

Вітаємо Олександра з достойним результатом та бажаємо досягнення успіхів і нових висот!

Вітаємо і наставника – Марину Кайдаш, учителя біології Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та дякуємо за професіоналізм та гідну підготовку свого учня до Олімпіади!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано