A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбулося засідання ММО вчителів української мови і літератури

Дата: 30.03.2023 13:34
Кількість переглядів: 12

   

Слова Річарда Генрі Данна: «Той, хто навчає, повинен завжди продовжувати вчитися сам» стали епіграфом до четвертого засідання вчителів української мови та літератури, яке відбулося онлайн через сервіс Google Meet  28 березня 2023 року.

Під час зустрічі було зроблено вибір підручників з української мови та літератури для 6 класу НУШ. Змістовну презентацію з даного питання підготувала вчителька Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  СКРИПНИК Тетяна. У процесі обговорення було визначено «плюси» та «мінуси» запропонованих примірників. Кожен навчальний заклад зробив свій вибір. З української мови перевага була надана підручнику Онатій А.В., Ткачука Т.П., а з української літератури – підручнику під авторством Заболотного В.В., Заболотного О.В., Слоньовської О.В., Ярмульської І.В.

З теми «Викладання української мови та літератури для дітей з ООП»  досвідом роботи поділилася вчителька Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ЧЕТВЕРЯКОВА Таїсія. Педагогиня презентувала власні напрацювання, показала приклад індивідуального плану роботи, завдань, пояснила різницю між модифікацією та адаптацією, дала компетентні відповіді на запитання колег.

Усі наробки та презентації вчителі прикріпили в Google клас для подальшого використання колегами. Робота засідання пройшла в комфортному онлайн-середовищі та була плідною.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано