A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбулося засідання ММО вчителів трудового навчання та технологій

Дата: 30.03.2023 13:31
Кількість переглядів: 11

        

Відповідно до Плану – циклограми роботи відділу освіти та КУ «Центр ПРПП» на 2022 – 2023 навчальний рік 27 березня відбулося онлайн - засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів трудового навчання та технологій  з теми "Сучасні цифрові інструменти вчителя технологічної галузі НУШ".

Учителі трудового навчання та технологій ОВЧАРЕНКО Оксана (Петрівський ЗЗСО I-II ступенів), ШКАРУПИЛО Марина (Опорний заклад Олександрівський ЗЗСО I-III ступенів) презентували елементи STEM-освіти, які можна запровадити на різних етапах проєктно-технологічної діяльності, сучасні інструментарії уроку. Родзинкою заходу стала демонстрація онлайн-сервісів, застосунків, освітніх платформ, які є сучасним і цікавим матеріалом для проведення уроків у Новій українській школі.

 Учасники онлайн-простору  виконали практичні вправи, які можна  використовувати під час організації проєктно-технологічної діяльності,  для зворотного зв’язку з учнями під час проведення дистанційних уроків з трудового навчання та технології, а також змогли перейняти на себе роль учнів.

Під час зустрічі керівник ММО  ХРУЛЕНКО Людмила зазначила, що до переліку підручників  6 класу НУШ,  яким присвоєно гриф "Рекомендовано МОН",  увійшли  підручники "Технології" для 5,6 класів від двох колективів авторів:

1. Олена БІЛЕНКО, Микола ПАЛАГЕЙЧЕНКО (за програмою Терещука А.І.)

2. ХОДЗИЦЬКА Ірина, ГОРОБЕЦЬ Олена.

Учителі ознайомились з електронними версіями підручників.

Під час дискусійного обговорення були визначені переваги та недоліки підручників, визначено пріоритет.

Засідання ММО пройшло у дружній атмосфері  взаємної підтримки та допомоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано