A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Стартував професійний конкурс «Учитель року Олександрівщини - 2022»

Дата: 08.11.2022 13:19
Кількість переглядів: 10

   

       Згідно з планом роботи відділу освіти  селищної ради  на 2022 рік, в рамках реалізації  Програми розвитку  освіти  Олександрівської селищної ради на 2021-2027 роки, з метою підвищення професійної майстерності педагогів, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, популяризації кращих педагогічних здобутків педагогів Олександрівщини 01 листопада 2022 року розпочато щорічний професійний  конкурс «Учитель року Олександрівщини» (далі – Конкурс) за номінаціями «Початкова освіта» та «Фізична культура». Конкурс проводиться дистанційно з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.

           Програма Конкурсу складається з двох турів, а саме:

І (відбірковий) тур має два етапи – «Відеорезюме» і «Майстер – клас»;

ІІ (фінальний) тур – етап «Дистанційний урок».

           07 листопада 2022 року відбулося онлайн – жеребкування щодо виступу на етапі «Майстер – клас». Першими стартують учителі початкових класів. Бажаємо їм успіхів і перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано