A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Розпочався другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» у номінації «Фізична культура»

Дата: 15.05.2023 12:56
Кількість переглядів: 9

Сьогодні, 15 травня 2023 року, в очно-дистанційному форматі відбулось урочисте відкриття другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» в номінації «Фізична культура».

«Учитель року», з одного боку, - це конкурс, який передбачає вибір кращого вчителя-професіонала, який вміє пробуджувати в учнів інтерес до навчання, приваблювати їх позитивним, толерантним спілкуванням. А з іншого – це свято вчительської душі: великої, щедрої, доброї.

Цьогоріч у номінації «Фізична культура» другого туру Конкурсу змагатимуться 25 педагогів з різних регіонів України. Конкурсні випробування пройдуть у два етапи (відбірковий і фінальний) протягом 15-19 травня 2023 року.

Донецьку область на Конкурсі буде представляти переможниця першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» в номінації «Фізична культура» – учитель-методист вищої кваліфікаційної категорії Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО  І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради Тетяна Миколаївна Обихвост.

Попереду конкурсні випробування, нові знайомства, нові відкриття!

Уся педагогічна спільнота Олександрівщини уважно стежитиме за перебігом Конкурсу, чекатиме  на його результати, хвилюватиметься разом з нашою конкурсанткою.

Бажаємо Тетяні Миколаївні наполегливості в досягненні мети, креативності для її практичного втілення, успіхів у відбіркових випробуваннях та виходу до участі в фінальному етапі Конкурсу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано