A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для вчителів англійської мови

Дата: 13.12.2021 12:26
Кількість переглядів: 8

           

           10 грудня 2021 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради відбувся семінар – практикум для вчителів англійської мови з теми «Застосування інтерактивних  методів та прийомів на уроках англійської мови». Обрана тема була не новою, але сталою і завжди актуальною. Підтвердженням того стала зацікавленість слухачів та високий рівень проведення заходу.

           «Першою леді» зібрання була вчитель англійської мови Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО, керівник міжшкільного методичного об’єднання вчителів англійської мови РОЄНКО Вікторія, а допомагала їй дружна команда молодих колег закладу ЧЕСТА Наталя, ЯКОВЕНКО Анастасія, ХОЛОДИРЄВА Світлана. Досконалою мовною активністю відзначилася також КОНДРАТОВІЧ Олена, учитель англійської мови Філії Михайлівський ЗЗСО.

           Під час заходу учасники мали змогу продемонструвати можливості інтерактивних засобів навчання, долучитись до пошуку найбільш результативних форм, методів викладання англійської мови, отримати  належні практичні навички щодо збагачення власного методичного арсеналу.

           З цією метою вчителям була запропонована участь у роботі коучинг- студії  «Навчання учнів монологічного мовлення засобами застосування інтерактивних вправ на уроках англійської мови у старшій школі» та воркшопу «Використання онлайн-платформи Genial.ly на уроках англійської мови». Доречною підказкою для всіх став також презентаційний меседж «Використання інтерактивних вправ, методів та прийомів на уроках англійської мови». А родзинкою заходу став відкритий урок у 11 класі з теми «Родинні стосунки» («Family relationship») учителя РОЄНКО Вікторії.

          І урок, і сам захід взагалі стали визначною подією в житті закладу. Отже, Олександрівщина пишається своїми обдарованими дітьми і талановитими  педагогами! 

??????


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано