A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 27.07.2023 11:36
Кількість переглядів: 9

         Вільні.

         Сильні. 

         Незламні.

         У День Хрещення Київської Русі ми відзначаємо День Української Державності. Це надзвичайно символічно, адже ми вкотре утверджуємо, що українське державотворення має тисячолітню історію й сягає в глибину віків.

Сьогодні серце одночасно сповнене смутку через страшну кровопролитну війну і гордості від усвідомлення титанічного подвигу славних синів і доньок України, які відважно боронять щасливе майбутнє нашої величної нації.

         Вони щосекунди доводять світові, що Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми.

Ми захистимо нашу свободу і нашу державність, розбудуємо нашу неньку-Україну і вона знову розквітне величною незалежною європейською державою

         І буде так.

         Вітаємо всіх українців, усіх мешканців громади, педагогів, школярів, батьків із головним державним святом, з Днем Української Державності!

         Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам'ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.

         Бажаємо кожному  успіхів та процвітання. Тільки спільними зусиллями на благо України ми зможемо збудувати сильну європейську державу. Нехай День Української Державності зітре кордони та об'єднає українців у всьому світі, а мудрість та сила дасть нам натхнення. Бажаємо зміцнення української ідентичності заради процвітання України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано