A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Проведено коучинг – студію для вчителів початкових класів

Дата: 18.02.2022 11:16
Кількість переглядів: 7

            

         17 лютого 2022 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання коучинг-студії вчителів початкових класів, які викладають у 3 та 4 класах, з теми «Освіта на основі життєвих навичок в контексті Нової української школи. Формування життєвих компетентностей на уроках ЯДС».

        Метою заходу було визначено удосконалення професійного потенціалу вчителів початкових класів, сприяння обміну творчими ідеями та досвідом роботи.

        Керівник міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів Олена КИСЛОВСЬКА творчо презентувала теоретичну частину - педагогічний подіум «Формування життєвих компетентностей на уроках ЯДС засобами візуалізації».

        Практичний блок був представлений відкритим уроком – лабораторією з ЯДС у 3 класі за темою «Вода – розчинник» (учитель Олена ІВАНОВА) та тренінгом «Реалізація компетентнісного підходу в інтегрованому курсі ЯДС» (учитель Олена КИСЛОВСЬКА).

        Закінчився захід релаксаційною хвилинкою спілкування разом з практичним  психологом закладу Ольгою ЩЕРБАК.

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано