A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Семінар-практикум для вчителів суспільних дисциплін закладів освіти Олександрівщини

Дата: 21.02.2022 11:06
Кількість переглядів: 21

     

18 лютого 2022 року на базі Петрівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся cемінар-практикум для вчителів історії та правознавства «Персоналізація та критичне мислення на уроках історії як складова впровадження Нової української школи».

На практичному семінарі були присутні вчителі суспільних дисциплін закладів освіти Олександрівської громади, Тетяна Цимбаленко, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», Людмила Лупол, директор Петрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Людмила Синяк, заступник директора Петрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

На початку семінару присутніх привітали директор та учні закладу освіти.

Антоніна Шамрай, учитель  суспільних дисциплін Петрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів презентувала учасникам методичного заходу теоретичні аспекти з досвіду роботи «Технології активного навчання в процесі викладанні історії та правознавства як складової персоналізованого навчання та критичного мислення» та провела практичне заняття «Застосування технологій активного навчання як складової персоналізованого навчання та критичного мислення», під час якого присутні виконували інтерактивні вправи, які сприяли формуванню комунікативних умінь і навичок професійної діяльності. Протягом семінару педагоги творчо співпрацювали.

Психологічне розвантаження та хвилинку рефлексії провела Наталя Бусієнко, практичний психолог Петрівського ЗЗСО.

Захід досяг своєї мети. Учасники семінару збагатили свій методичний арсенал сучасними технологіями та удосконалили професійну майстерність.

Семінар-практикум пройшов у атмосфері відповідальності, чіткості, професіоналізму, на високому організаційному та методичному рівні. Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано