A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2023 10:26
Кількість переглядів: 10

                              Шановні колеги, діти, батьки!

           Прийміть щирі вітання з початком нового навчального року, побажання здоров’я, родинного затишку і мирного неба. Дякуємо вам, колеги, за вашу нелегку працю в умовах воєнного стану, вашу віру, надію і відданість обраній справі.

           Нехай цей рік буде набагато яскравішим, крутішим і успішнішим, ніж попередній рік навчання, нехай попереду чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог. Прагніть, беріть участь, вчіться, дійте, мрійте, працюйте, старайтеся, вірте і перемагайте!

           Цей день відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято, насамперед, тих, хто вперше у житті чує шкільний дзвінок. Тих, хто поруч зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.
Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадуєш своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.
Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваємося, що ви будете сумлінними і розумними учнями.

           Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане вирішальним для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано