A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Святкові фотозони в закладах освіти Олександрівської селищної ради

Дата: 05.03.2021 09:36
Кількість переглядів: 9

     

     Як, мабуть, знають усі, що будь-яке свято у закладі освіти супроводжується гарними світлинами, враженнями і теплими спогадами. Все це може дати одна красива фотозона. Вона занурює в абсолютно новий чудовий світ, народжує політ фантазії і дарує справжній вибух емоцій! Фотозона стає центром тяжіння гостей і задає тон всьому заходу. Фотозона з доповненою реальністю – це справжній WOW- ефект, порція радості і пам’ятного фото, яке отримують діти.

         Відповідно до положень Концепції Нової української школи та Концепції розвитку освіти України на 2015 – 2025 роки, з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, активізації творчого потенціалу та креативного мислення учасників освітнього процесу закладів  освіти Олександрівської селищної ради через дизайн і фотомистецтво, створення святкової атмосфери напередодні  Міжнародного  жіночого  дня 8 Березня  було проведено конкурс серед закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти  Олександрівської селищної ради на кращу фотозону, присвячену  Міжнародному жіночому дню 8 Березня (дистанційний формат).

           За результатами конкурсу І місце серед закладів загальної середньої освіти посіли Новоолександрівський НВК та Опорний заклад Олександрівський ЗЗСО, ІІ місце – Новостепанівський НВК, ІІІ місце – Петрівський ЗЗСО. Серед закладів дошкільної освіти І місце виборов Петрівський ЗДО «Кульбабка», ІІ місце – Новостепанівський НВК (дошкільний підрозділ) та Дмитро-Дар’ївський НВК (дошкільний підрозділ), ІІІ місце – Мирнодолинський НВК (дошкільний підрозділ) та Олександрівський ЗДО «Журавка». 

      Висловлюємо вдячність всім колегам за активність та креативність. Так тримати!

   - Новоолександрівський НВК

 - Опорний заклад Олександрівський ЗЗСО

 - Новостепанівський НВК

 - Петрівський ЗЗСО

 - Петрівський ЗДО "Кульбабка"

  Новостепанівський НВК (дошкільний підрозділ)

 - Дмитро-Дар'ївський НВК (дошкільний підрозділ)

 - Мирнодолинський НВК (дошкільний підрозділ)

  - Олександрівський ЗДО "Журавка"

 - Золотопрудський НВК (дошкільний підрозділ)

- Некременський ЗДО

 - Очеретинський ЗДО "Попелюшка"

 - Високопільський ЗЗСО

 - Золотопрудський НВК (шкільний підрозділ)

 - Мирнодолинський НВК (шкільний підрозділ)

 - Михайлівський ЗЗСО 

- Очеретинський ЗЗСО

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано