A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Цифрова освіта в дії: відбувся семінар – практикум для вчителів української мови та літератури

Дата: 02.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 10

                                    

01 лютого 2022 року на базі Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум для вчителів української мови та літератури з теми «Інформаційно – цифрова компетентність учителя – вимога часу та чинник створення інтерактивного середовища».

         Метою зібрання було ознайомлення словесників з можливостями та досвідом роботи щодо використання інформаційно-цифрових технологій на уроках, заохочення до пошуку найбільш результативних форм і методів викладання української мови та літератури, збагачення власного цифрового освітнього арсеналу.

         Мотиваційну лінію комфортної атмосфери зустрічі професійно створила практичний психолог закладу Кароліна ГУРЕВИЧ, ознайомивши педагогів з особливостями покоління Z .

         Ситуація успіху панувала і на оглядовому майданчику «Цифрова компетентність – базовий компонент ефективної роботи сучасного вчителя», де разом з колегами працювала Алла ТОЛКАЧОВА, директор та вчитель української мови і літератури закладу. У практичній частині учасники семінару   взяли участь у роботі творчої лабораторії Алли ТОЛКАЧОВОЇ, де вона поділилася з колегами педагогічними знахідками щодо створення та використання інтерактивних плакатів на уроках української мови та літератури.

          Святковий і урочистий настрій для всіх присутніх створила акторська група вчителів Опорного закладу в образах Ліни КОСТЕНКО, Емми АНДІЄВСЬКОЇ та Лесі УКРАЇНКИ.

         До творчості також спонукала тепла й дружня атмосфера спільної роботи і прагнення самовдосконалюватись, «бути в тренді» протягом життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано