A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

ММО працівників закладів дошкільної освіти

Дата: 02.02.2022 08:18
Кількість переглядів: 8

       

28 січня 2022 року  на базі відділу освіти Олександрівської седищної ради відбулося засідання  методичного об’єднання керівників та  вихователів ЗДО з теми: «Використання інноваційних технологій в освітньому процесі відповідно до оновленого Базового компонента дошкільної освіти».

Робота  була спрямована на підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників у закладах дошкільної освіти  в умовах нового Державного стандарту дошкільної освіти.

Відкрила засідання керівник МО Чернокол Н.Б. доповіддю на тему: «Трансформація предметно-розвиваючого середовища в ЗДО відповідно до оновленого Базового компонента дошкільної освіти».

Продовжила зустріч директор  Олександрівського ЗДО Машкова Т.В., яка поділилася досвідом «Експериментальна діяльність як засіб розвитку пізнавального інтересу у дітей дошкільного віку».

Вихователь Новоолександрівського НВК  Маячко Н.С.  ознайомила присутніх з досвідом роботи за темою: «Метод інтелектуальних карт як один  із сучасних педагогічних методів у формуванні екологічного світогляду дошкільників».

Засідання пройшло в продуктивній та творчій атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано