A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для вчителів початкових класів

Дата: 22.02.2023 08:03
Кількість переглядів: 8

           21 лютого 2023 року, у День рідної мови, на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум для вчителів початкових класів з теми «Використання інноваційних технологій як засіб розвитку пізнавальної активності молодших школярів». Модератори ставили собі за мету надати учасникам заходу  можливість поповнити свою методичну скарбничку,                                        

удосконалити професійний потенціал. І, відповідно до урочистого дня, наскрізною думкою, визначальним мотивом усього, що відбувалося, стала глибока шана до мови як берегині народу, як провісниці миру.

           Головною медійною особистістю зібрання стала вчителька 3 класу базового закладу Ірина КОПІЙКО. У теоретичній частині семінару вона презентувала свій досвід з теми «Використання інноваційних технологій як засіб розвитку пізнавальної активності молодших школярів», а вдосконалити практичні навички запросила впродовж методичної подорожі шляхами використання інноваційних технологій під час проведення  дистанційного уроку. На завершення була анонсована збірка карток з орфографії «Словникові слова. 3 клас», створена творчою групою вчителів початкової школи «НУШ: навчати з радістю» (керівник Світлана ПИСАРЕНКО).

            До творчості також спонукала тепла й дружня атмосфера спільної роботи і прагнення самовдосконалюватись, «бути в тренді» протягом життя. Головним слоганом семінару стали слова: «Переможе мова – переможе нація!»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано