A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Перемога завжди з нами!

Дата: 27.01.2020 16:19
Кількість переглядів: 12

 

           24 січня 2020 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №16 відбулося урочисте закриття другого, регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2020» та церемонія нагородження переможців.

           Від Олександрівської ОТГ у заході взяли участь Ірина Седлецька, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, Петро Ніколенко, голова профспілки працівників освіти та фіналістка Конкурсу в номінації  «Образотворче мистецтво» Оксана Овчаренко, учитель Петрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Оксана Миколаївна посіла почесне ІІ місце та стала лауреатом Конкурсу в своїй номінації.

            Вітаємо Оксану Овчаренко, яка в рамках конкурсних випробувань продемонструвала фахову майстерність, інноваційність, сучасні форми навчання, інтерактивні методи, комп’ютерні технології та особисту харизму! Оксана Миколаївна отримала Почесну грамоту лауреата та цінний подарунок від департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації, Донецької обласної організації працівників освіти і науки, Донецького ОБЛІППО та від видавничої групи «Основа».

           Висловлюємо щиру подяку Оксані Гарній, учителю Високопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, керівнику методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу за якісну, професійну методичну допомогу в підготовці до конкурсних випробувань.

           Бажаємо Оксані Овчаренко натхнення та нових педагогічних знахідок!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано