A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Учитель – це професія найкращих

Дата: 14.01.2021 16:17
Кількість переглядів: 7

    

Творчий колектив Новостепанівського НВК І-ІІ ступенів, який очолює Лаврова Ірина Борисівна, продовжує вражати професійним підходом та інформаційною обізнаністю щодо організації роботи в дистанційному форматі.

          14 січня 2021 року відбулися онлайн-майстер-класи учителів Новостепанівського НВК Григор’євої Раїси Миколаївни (біологія) та Яцковської Олени Василівни (українська мова та література). Для спілкування були обрані теми «Формування екологічної грамотності та свідомості учнів на уроках біології»  та «Розвиток критичного мислення  підлітків на уроках української мови та літератури (8 клас, Іван Малкович, «Свічечка букви «Ї»)». У віртуальній творчій лабораторії біологи вчилися використовувати на уроках елементи аромотерапії,  комплектувати аптечку лікарських рослин тощо, а літератори створювали збірки творчих робіт засобами інтерактивних технологій.  

          Педагоги показали високий клас професійної підготовки і знову  довели,  що простір освітніх можливостей безмежний, коли голова сповнена ідей,  душа прагне творчості і ти працюєш у монолітному колективі.  Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано