A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Підведено підсумки професійного конкурсу «Кращий педагог закладу дошкільної освіти Олександрівщини» у 2021 році

Дата: 16.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 9

                  

Протягом квітня 2021 року серед закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів НВК селищної ради було проведено професійний  конкурс «Кращий педагог закладу дошкільної освіти Олександрівщини»  (дистанційний формат).

         Організація та проведення Конкурсу сприяли  виявленню кращих педагогів закладів дошкільної освіти,  узагальненню і розповсюдженню їх досвіду,  підтримці творчо працюючих педагогів та керівників, підвищенню їх професійної майстерності та  формуванню позитивної суспільної думки про професію педагогічного працівника  довкілля.

          У Конкурсі взяли участь усі заклади дошкільної  освіти та дошкільні підрозділи НВК громади. Найбільшу активність виявив ЗДО «Журавка», презентувавши трьох учасників.  Конкурсанти продемонстрували свої знання з педагогіки та  методики організації освітнього процесу в ЗДО (теоретичний етап), власний досвід роботи (методологічний етап) та відеозапис відкритого заняття (практичний етап).

          Підведення  підсумків  Конкурсу відбулося в нетрадиційному форматі.  Директори закладів дошкільної освіти стали учасниками методичного рингу «Педагогічний досвід: моніторинг та перспективи» і власноруч на практиці, наживо зробили вибірковий колективний аналіз переваг та  недоліків. Спілкування відбулося у теплій, дружній атмосфері за філіжанкою ароматної кави. Модератором, мейкером, а головне – душею заходу стала Ірина СЕДЛЕЦЬКА, начальник відділу освіти селищної ради. Вона порадувала глядачів професійним підходом до технічного обрамлення матеріалів конкурсу, тренінгових вправ та практичного етапу рингу.

          Кульмінацією зустрічі стало нагородження переможців  конкурсу, а саме:

          І місце – РЕБЕНОК Ганна, вихователь Олександрівського ЗДО «Журавка»;

          ІІ місце –  МАРТИНОВА Вікторія, вихователь Петрівського ЗДО «Кульбабка»;

          ІІІ місце – ЛІТОВЧЕНКО Олена, вихователь дошкільного підрозділу Новостепанівського НВК І-ІІ ступенів. За оригінальну педагогічну ідею Конкурсу нагороди отримали ВАСЮК Мар’яна, вихователь Некременського ЗДО «Сонечко», та КУПРІНА Наталя, вихователь дошкільного підрозділу Філії Золотопрудський НВК І ступеня Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Усі переможці отримали подарунки від Олександрівської профспілкової організації працівників освіти і науки (голова – Петро НІКОЛЕНКО).

          Традиції надихають і зближують, будять творчу уяву та наснагу, бажання не зупинятись на досягнутому. Тож уперед, до нових звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано