A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Громада чекає на свою оновлену школу

Дата: 22.01.2020 15:25
Кількість переглядів: 11

 

Довго чекала Олександрівщина на опорний заклад. Ще в 2016 році був зроблений проект, який передбачав капітальний ремонт школи. І ось у 2019 році сталося диво: Державний фонд розвитку регіону виділив кошти. У жовтні 2019 року було розпочато реалізацію проекту «Капітальний ремонт будівлі Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. з благоустроєм прилеглої території».

      На даний момент проведено роботи із заміною комунікацій (тепло-, електропостачання) ремонтні роботи щодо модернізації та підвищення енергоефективності приміщення (замінено вікна будівлі на металопластикові).

      У звичайного читача виникне питання: «Для чого міняти старі металопластикові вікна на нові металопластикові? ». Поговоривши зі спеціалістом, стає зрозумілим, що будівельні норми передбачають, що у закладах освіти повинні стояти тільки вікна з трьох секційним оснащенням для максимального енергозбереження. У даний час ведуться роботи з монтажу покрівлі. Будівля вже готується до внутрішніх робіт.

     Ми з задоволенням чекаємо на час, коли школа відкриє двері для діток  Олександрівщини.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано