A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

ДЕНЬ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ В НОВОСТЕПАНІВСЬКОМУ НВК

Дата: 29.01.2020 13:19
Кількість переглядів: 10

 

           Згідно плану роботи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Олександрівської селищної ради на 2020 рік 28 січня 2020 року пройшов День відділу в Новостепанівському НВК І-ІІІ ступенів. Цього дня в закладі працювали методисти з навчально-виховної роботи Ольга Куцак, Тетяна Цимбаленко та провідний спеціаліст Ірина Кириченко. За мету було визначено надання методичної допомоги педагогам; знайомство з документацією щодо управлінської діяльності, з перебігом заходів та занять у дошкільному підрозділі; консультації для молодих педагогів.

           Були відвідані уроки в 10 класі (українська література, вчитель Олена Гнатко), у 7 класі (математика, вчитель Володимир Рижонко), у 8 класі (біологія, вчитель Раїса Григор’єва), у 4 класі (читання, вчитель Наталія Гопта).  Усі уроки відповідали вимогам навчальних програм, критеріям оцінювання навчальних досягнень. Більшість вчителів показали високий рівень педагогічної майстерності. Випускний четвертий приємно здивував обізнаністю в інноваціях ( працювали з кубиком Блума, з колами Вена, з «мереживом долі», над порівняльним аналізом двох текстів), а підлітковий сьомий змагався зі своїм улюбленим учителем у визначенні власного математичного почерку.

            Дошкільний підрозділ (заступник директора Наталія Валяєва та вихователь Олена Літовченко) вкотре відзначився запровадженням інноваційних підходів щодо реалізації перспективності та наступності між дошкільною і початковою ланками освіти в умовах Нової української школи.        

            Стан та ефективність управлінської діяльності вивчалися через дотримання вимог та порядку ведення найважливішої шкільної документації: книги наказів з основної діяльності, книги протоколів педагогічної ради, книги записів наслідків внутрішньо шкільного контролю. Крім традиційних видів документообігу адміністрація закладу (директор Ірина Лаврова, заступник Олена Яцковська) має власні, авторські, наробки: циклограма організації освітнього процесу, книга обліку та аналізу перевірки контрольних робіт тощо. Слід відзначити, що вся надана документація ведеться відповідно до Інструкції з ведення ділової документації у загальноосвітніх навчальних закладах.

  Основними   завданнями та пріоритетними напрямками роботи на 2019-2020 навчальний рік заклад визначив спрямування роботи  на створення умов для реалізації державних освітніх стандартів, сучасних підходів до організації навчання, виховання і розвитку особистості, на підвищення якості надання освітніх послуг у   Новій українській  школі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано