A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Стартував обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

Дата: 22.01.2021 11:47
Кількість переглядів: 8

    

20 січня 2021 року в Донецькій області розпочався відбірковий етап другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у дистанційному форматі.

           Від Олександрівської СТГ участь взяли в номінації «Керівник закладу освіти» Остапчук Валентина Іванівна, директор Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО, в номінації «Українська мова та література» Воронова Ольга Валентинівна, вчитель Новоолександрівського НВК та в номінації «Трудове навчання» Хруленко Людмила Миколаївна, вчитель Мирнодолинського НВК.

           Для успішної роботи в дистанційному форматі учасникам конкурсу були створені необхідні технічні умови у відділі освіти селищної ради.

           Відбіркові змагання тривали два дні. 26 січня 2021 року розпочнуться фінальні конкурсні випробування обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

           Вітаємо учасників конкурсу і бажаємо завжди вірити в себе та сміливо йти до вершин успіху. Творчих досягнень і міцного здоров’я вам, шановні колеги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано