A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Подорож до Країни Мультляндії

Дата: 27.02.2020 11:32
Кількість переглядів: 14

    

  26 лютого 2020 р.  на базі Петрівського ЗДО «Кульбабка» відбулося  друге засідання  методичного об’єднання вихователів ЗДО Олександрівської селищної ради  з теми: «Формування морально-етичних  цінностей дошкільного віку засобами мультиплікації». Мета засідання  - надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти  щодо організації роботи з виховання дітей на загальнолюдських морально-етичних цінностях (добра, любові, гідності, обов’язку, совісті, честі) засобами  мультиплікації. Під час заходу акцентовано увагу на тому, що в умовах модернізації системи освіти України провідним завданням педагогів залишається виховання на загальнолюдських морально-етичних цінностях поваги до себе та іншого. Педагоги відвідали  інтегроване  заняття в молодшій групі «Подорож до Країни Мультляндії» (вихователь Мартинова В.Г.) .  Всі учасники зустрічі разом з малюками мали можливість здійснити мандрівку  у світ мультиплікації  та з героями відомих мультфільмів виконати завдання.

  В заключній частині  за круглим столом  присутні   висловили свої думки з даного питання та зробили висновки для подальшої роботи.

 Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері і спонукала педагогів до подальшого  професійного  самовдосконалення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано