A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Методичне об`єднання вихователів

Дата: 10.02.2020 10:48
Кількість переглядів: 7

  

    7 лютого 2020 року  на базі філії «Дмитро-Дар'ївського НВК»  опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  відбулося засідання  методичного об’єднання вихователів ЗДО Олександрівської селищної ради  з теми: «Морально-етичне  виховання як основний чинник всебічного гармонійного розвитку особистості». Робота засідання була спрямована на підвищення рівня професійної компетентності педагогів щодо формування творчого підходу до комплексного розв`язання завдань морально-етичного виховання дітей у різних видах діяльності на заняттях і в повсякденному житті.

      Педагоги  дошкільного підрозділу  поділилися досвідом щодо методик що формують моральні цінності,  як одне із пріоритетних завдань освітньої роботи  на всіх її рівнях. Під час засідання  методичного об’єднання заступник завідуючого філії «Дмитро-Дар'ївського НВК» опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Іванова А.М. представила досвід  роботи зі створення умов для здійснення морально-етичного  виховання дошкільників.

      Учасники мали можливість привітатися у ранковому колі, отримати позитивний настрій від психолога та  переглянути інтегроване заняття в різновіковій групі  «Казка вчить як на світі жити» (вихователь Кременчуцька Н.М.), яке залишило море вражень і позитивних відгуків.  

     Зустріч пройшла в пізнавальній, продуктивній та творчій атмосфері. Сподіваємось, що вона допомогла вихователям підвищити  свою професійну майстерність, упорядкувати фахові знання, які підуть на користь освітньо - виховній роботі в закладах дошкільної освіти з морально-етичного  виховання .

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано