A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Підведено підсумки професійного конкурсу «Кращий педагог позашкілля-2021»

Дата: 24.05.2021 08:56
Кількість переглядів: 9

      

Протягом травня 2021 року було проведено професійний  конкурс серед керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості (далі-ЦДЮТ) «Кращий педагог позашкілля - 2021»  у дистанційному форматі.

           Організація та проведення Конкурсу сприяли  виявленню кращих педагогів позашкільної освіти,  узагальненню і розповсюдженню їх досвіду,  підтримці творчо працюючих педагогів, підвищенню їх професійної майстерності та  формуванню позитивної суспільної думки про професію педагогічного працівника  позашкілля.

           У Конкурсі взяли участь 9 керівників гуртків ЦДЮТ.  Конкурсанти продемонстрували власні напрацювання з досвіду роботи (методологічний етап), провели майстер-класи, пов’язані з темою та проблемою педагогічного досвіду та надіслали відеоролик з досвіду роботи «Запрошую до світу творчості та краси» (практичний етап).

            Підведення  підсумків  Конкурсу відбулося в нетрадиційному форматі.  Керівники гуртків ЦДЮТ стали учасниками методичного рингу «Цифрове покоління: ризики, переваги, засоби взаємодії». За доброю традицією модератором заходу стала Ірина СЕДЛЕЦЬКА, начальник відділу освіти селищної ради. Команди, які змагалися на рингу, моделювали інноваційні форми роботи з «поколінням Z»,  долучалися до «Піратського квесту», рекламували власний інноваційний «товар».

          Кульмінацією зустрічі стало нагородження переможців  конкурсу, а саме:

           І місце – ШАМРАЙ Дар’я, керівник гуртка «Хореографія»;

          ІІ місце – ШКАРУПИЛО Марина, керівник гуртка «Народні ремесла України»;

          ІІІ місце – ЦИГАНОК Інна, керівник гуртка «Театральне мистецтво».

           За оригінальну педагогічну ідею Конкурсу нагороди отримали ДАШЕНКО Анна, керівник гуртка «Мала Академія Наук» та БОЄНКО Лариса, керівник гуртка «Юні екскурсоводи». Усі інші учасники отримали грамоту відділу освіти за активну участь у конкурсі. Переможниця  отримала подарунок від Об’єднаної організації  профспілки працівників освіти і науки Олександрівської і Новодонецької селищних територіальних громад  (голова – Петро НІКОЛЕНКО).

          Традиції надихають і зближують, будять творчу уяву та наснагу, бажання не зупинятись на досягнутому. Тож уперед, до нових звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано