A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

ДЮП крокує громадою

Дата: 22.04.2019 07:47
Кількість переглядів: 8

19 квітня   2019 року  пройшов щорічний  фестиваль Дружин юних пожежних. Одинадцять  команд, які представляли небайдужу, творчу молодь, зібралися в оновленому залі Школи мистецтво  аби у яскравій та творчій формі розповісти про правила пожежної та техногенної безпеки.  Переможцями фестиивалю стала команда Олександрівського ЗЗСО, друге місце - Очеретинський ЗЗСО, а третє - Новоолександрівський НВК. 

Фестиваль "Дружин юних пожежних" об’єднав дітей, які розуміють свою відповідальність за майбутнє країни. Їх долі тепер нерозривно пов’язані між собою не лише знаннями правил безпечної поведінки, вони сповнені повагою до тих, хто обрав сенсом свого життя порятунок та захист інших від різноманітних надзвичайних подій. Завдяки таким заходам у їхні долі вплелася надія на кращий новий день, на безпечне майбутнє, на те, що, засвоївши уроки безпеки, ми більше ніколи не будемо байдужими одне до одного., бо у нашому житті був Фестиваль дружин юних пожежних.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано